Týdenní menu
Pondělí 14.04.2025
Polévka | ||
Slepičí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou | 0.25l | - |
Jarní krém z medvědího česneku a smetany, chlebové krutóny | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. HOLANĎAN : klasický smažený řízek z mletého vepřového masa v trojobalu, smetanovo - máslová bramborová kaše, okurkový salát | 150g | 170 Kč |
2. Steak z vepřové kotlety na pepřovce ( omáčky ze smetany, zeleného nakládaného pepře a kapkou vinného koňaku), smažené bramborové hranolky | 150g | 175 Kč |
3. ŠUMAVSKÁ PEČENĚ : pomalu tažená hovězí kýta na lesních houbách a tymiánu, dušená jasmínová rýže, okurkový salát | 150g | 180 Kč |
4. EXTRA TIP RADEGASTOVNY : pečené kachní stehno po staročesku na cibulce a kmínu, dušené červené hlávkové zelí s jablky, kynutý houskový knedlík | 350g | 189 Kč |
Úterý 15.04.2025
Polévka | ||
Slepičí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou | 0.25l | - |
Jemně pikantní tomatová polévka s nočkovým kapáním | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. ASIA LETTUCE WRAP : pšeničná tortilla plněná kousky kuřecího masa marinované v sójové a ústřičné omáčce, strouhaná karotka a červené hlávkové zelí, okurka, smažená cibulka, domácí mírně pikantní majonéza SRIRACHA | 300g | 170 Kč |
2. MORAVSKÝ VRABEC : klasický recept z pečených kousků vepřového plecka a krkovičky, dušený listový špenát, bramborový knedlík | 150g | 175 Kč |
3. Smažený řízek z vykoštěných kuřecích stehen v klasickém trojobalu, bramborový salát s majonézou | 150g | 180 Kč |
4. RETRO RECEPT RADEGASTOVNY - KAŤÁK : dušené nudličky z vepřové panenské svíčkové s kousky žampiónů, kapie, cibulka, rajčatové pyré, smažené bramborové hranolky | 150g | 189 Kč |
Středa 16.04.2025
Polévka | ||
Slepičí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou | 0.25l | - |
Pórkový krém se smetanou s chlebovými krutóny | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. Grilovaný sedlčanský hermelín se steakovým kořením na mixu listových salátů s medovo - hořčičným dresingem a brusinkami, pizza chléb | 150g | 170 Kč |
2. Pečené krůtí stehno horní (bez kosti a kůže) na čerstvých bylinkách a kouscích anglické slaniny, dušená jasmínová rýže, malý zeleninový salát | 150g | 175 Kč |
3. Konfitovaná vepřová panenka (servírovaná na plátky) podávaná na bramborových gnocchi s pestem z medvědího česneku, sypané parmazánem | 150g | 180 Kč |
4. CORDON BLEU : smažený řízek z kuřecích prsou plněný šunkou a sýrem gouda, máslovo - smetanová bramborová kaše, tatarská omáčka | 150g | 189 Kč |
Čtrvtek 17.04.2025
Polévka | ||
Slepičí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou | 0.25l | - |
Čočková přesnídávková s uzeninou | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. TAGLIATELLE AGLIO OLIO : těstoviny tagliatelle s kousky česneku, chilli papričky a olivovým olejem, sypané drceným parmazánem, kuřecí prsní steak | 150g | 170 Kč |
2. Pečené kuřecí stehno po myslivecku (s kousky anglické slaniny, žampiónů, řapíkatého celeru a bílého vína), dušená jasmínová rýže | 250g | 175 Kč |
3. smažené řízečky z vepřové panenky, smetanovo - bramborová kaše, okurkový salát | 150g | 180 Kč |
4. CAESAR CHICKEN STRIPS SALAD : mix listových salátů s klasickým dresingem z ančoviček, česnekem, parmazánem, citrónovou šťávou a worchestrovou omáčkou, křupavé kuřecí stripsy, kousky pizza chleba | 150g | 189 Kč |
Pátek 18.04.2025
Polévka | ||
Drůbeží vývar s masem. kořenovou zeleninou, a kapáním s medvědím česnekem | 0.25l | 55 Kč |
Velikonoční gulášová polévka | 0.25l | 55 Kč |
Hlavní chod | ||
1.Pečené jarní kuřátko (stehno) na zelenině (jarní cibulka, mrkev, hrášek, kukuřice), staročeská velikonoční nádivka | 250g | 195 Kč |
2.Smažený krůtí prsní řízek s bramborovým salátem s majonézou | 150g | 195 Kč |
3.Vepřová panenská svíčková (sous-vide), hráškové pyré, zdobená rukolou a strouhaným parmazánem | 150g | 210 Kč |
4.Hovězí rump steak z grilu na domácích pečených bramborech se zeleným chřestem, remuláda z medvědího česneku | 150g | 225 Kč |