Týdenní menu
Pondělí 20.01.2025
Polévka | ||
Domácí slepičí vývar s masem, karotkou, celerem, hladkolistou petrželkou a nudlemi | 0.25l | - |
Květákový krém se smetanou a chlebovými krutóny | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. HOLANĎAN : smažený sekaný řízek z mletého vepřového masa s kousky sýra gouda, smetanovo - bramborová kaše, malý okurkový salát | 150g | 160 Kč |
2. FISH AND CHIPS : smažený filet z tresky tmavé v tradičním těstíčku na mixu listových salátů s limetkovo - jogurtovým dipem a brusinkami, pizza chléb | 150g | 165 Kč |
3. Steak z vepřové kotlety na francouzské omáčce z hrubozrnné hořčice, smažené bramborové hranolky | 180g | 170 Kč |
4. Tradiční flekovský hovězí guláš na černém pivu, zdobený kolečky červené cibule, kynutý houskový knedlík | 150g | 175 Kč |
Úterý 21.01.2025
Polévka | ||
Domácí slepičí vývar s masem, karotkou, celerem, hladkolistou petrželkou a nudlemi | 0.25l | - |
Staročeská hrstková polévka | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. RIZOTO Z KUŘECÍCH PRSOU : restované nudličky z kuřecích prsou, cibulky, hráškem, kousky karotky, žampiónů, sypané sýrem | 350g | 160 Kč |
2. ASIJSKÝ WRAP S PEČENÝM TRHANÝM KACHNÍM MASEM : trhané pečené kachní stehno, nudličky ledového salátu, sweet chilli omáčkou, sójovou omáčkou, kousky jarní cibulky a avocádovým guacamole | 350g | 165 Kč |
3. KLASIK TIP RADEGASTOVNY : pečená krkovička na cibulce, česneku a kmínu, Dobrovodské dušené kysané bílé zelí, domácí bramborové knedlíky, posypané restovanou cibulkou | 150g | 170 Kč |
4. HODSLAVSKÁ ŘEZANKA : regionální recept dle šéfkuchaře pana Zahradníka - pomalu dušené nudličky z hovězí kýty, cibulky, kapie, česneku, žampiónů a rajčatového pyré, domácí bramborové placičky se sušenou majoránkou | 150g | 175 Kč |
Středa 22.01.2025
Polévka | ||
Domácí slepičí vývar s masem, karotkou, celerem, hladkolistou petrželkou a nudlemi | 0.25l | - |
Dýňový krém se špetkou zázvoru a smetany, krutónky | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. SEDLČANSKÝ KUCMOCH : sedlčanský hermelín v domácím bramboráku s drceným kmínem, majoránkou a česnekem, Coleslaw - zelný salát s karotkou a zakysanou smetanou | 350g | 160 Kč |
2. Krůtí játra dušená na červeném portském víně, cibulce a kouscích anglické slaniny, smažené bramborové hranolky | 150g | 165 Kč |
3. Pečená vepřová panenská svíčková (filírovaná - krájená na plátky), na žampiónovo - smetanové omáčce, šťouchané brambory s restovanou cibulkou a pažitkou | 150g | 170 Kč |
4. ZVĚŘINOVÝ TIP RADEGASTOVNY : konfitovaná kančí kýta na smetaně, citrón, šlehačka, brusinky, kynutý houskový knedlík | 150g | 175 Kč |
Čtrvtek 23.01.2025
Polévka | ||
Domácí slepičí vývar s masem, karotkou, celerem, hladkolistou petrželkou a nudlemi | 0.25l | - |
Šumavská kulajda s houbami, koprem a smetanou | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. ŠUNKOFLEKY : tradiční recept - zapečené široké nudle s kousky uzeného vepřového masa, vejci a mléka, gratinované sýrem, sterilovaný kyselý okurek | 350g | 160 Kč |
2. Pečené krůtí stehno horní ( vykoštěné, bez kůže ) na cibulce, dušený listový špenát, domácí bramborové knedlíky | 150g | 165 Kč |
3. CORDON BLUE : smažený kuřecí prsní řízek, plněný šunkou a ovčím sýrem, máslovo - smetanová bramborová kaše | 150g | 170 Kč |
4. TIP RADEGASTOVNY : španělský ptáček - závit z hovězí kýty, plněný kouskem uzené slaniny, uzeninou, kyselým sterilovaným okurkem, cibulkou, vařeným vejcem a špetkou plnotučné hořčice, dušená jasmínová rýže | 150g | 175 Kč |
Pátek 24.01.2025
Polévka | ||
Domácí slepičí vývar s masem, karotkou, celerem, hladkolistou petrželkou a nudlemi | 0.25l | - |
Gulášovka s masem a bramborami | 0.25g | - |
Hlavní chod | ||
1. KOPROVKA : 2 ks vařeného vejce, smetanová omáčka se sterilovaným koprem, brambory tažené na páře | 100g | 160 Kč |
2. ZVĚŘINOVÝ TIP RADEGASTOVNY : jelení ragů na červeném víně, kousky anglické slaniny a kořenové zelenině, domácí bramborové pečáky s tymiánem | 150g | 165 Kč |
3. Pečené kachní stehno na cibulovém základu a kmínu, dušené červené zelí s karamelem, knedlíkový mix ( 2 kousky kynutého knedlíku a 2 kousky domácího bramborového knedlíku ) | 350g | 175 Kč |
4. WIENER SCHNITZEL : císařský smažený řízek z telecí kýty v trojobalu, smetanovou - bramborová kaše, kyselý sterilovaný okurek | 150g | 195 Kč |