...

Týdenní menu

Pondělí 14.04.2025

Polévka
Slepičí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou

0.25l -
Jarní krém z medvědího česneku a smetany, chlebové krutóny

0.25l -
Hlavní chod
1. HOLANĎAN : klasický smažený řízek z mletého vepřového masa v trojobalu, smetanovo - máslová bramborová kaše, okurkový salát

150g 170 Kč
2. Steak z vepřové kotlety na pepřovce ( omáčky ze smetany, zeleného nakládaného pepře a kapkou vinného koňaku), smažené bramborové hranolky

150g 175 Kč
3. ŠUMAVSKÁ PEČENĚ : pomalu tažená hovězí kýta na lesních houbách a tymiánu, dušená jasmínová rýže, okurkový salát

150g 180 Kč
4. EXTRA TIP RADEGASTOVNY : pečené kachní stehno po staročesku na cibulce a kmínu, dušené červené hlávkové zelí s jablky, kynutý houskový knedlík

350g 189 Kč

Úterý 15.04.2025

Polévka
Slepičí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou

0.25l -
Jemně pikantní tomatová polévka s nočkovým kapáním

0.25l -
Hlavní chod
1. ASIA LETTUCE WRAP : pšeničná tortilla plněná kousky kuřecího masa marinované v sójové a ústřičné omáčce, strouhaná karotka a červené hlávkové zelí, okurka, smažená cibulka, domácí mírně pikantní majonéza SRIRACHA

300g 170 Kč
2. MORAVSKÝ VRABEC : klasický recept z pečených kousků vepřového plecka a krkovičky, dušený listový špenát, bramborový knedlík

150g 175 Kč
3. Smažený řízek z vykoštěných kuřecích stehen v klasickém trojobalu, bramborový salát s majonézou

150g 180 Kč
4. RETRO RECEPT RADEGASTOVNY - KAŤÁK : dušené nudličky z vepřové panenské svíčkové s kousky žampiónů, kapie, cibulka, rajčatové pyré, smažené bramborové hranolky

150g 189 Kč

Středa 16.04.2025

Polévka
Slepičí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou

0.25l -
Pórkový krém se smetanou s chlebovými krutóny

0.25l -
Hlavní chod
1. Grilovaný sedlčanský hermelín se steakovým kořením na mixu listových salátů s medovo - hořčičným dresingem a brusinkami, pizza chléb

150g 170 Kč
2. Pečené krůtí stehno horní (bez kosti a kůže) na čerstvých bylinkách a kouscích anglické slaniny, dušená jasmínová rýže, malý zeleninový salát

150g 175 Kč
3. Konfitovaná vepřová panenka (servírovaná na plátky) podávaná na bramborových gnocchi s pestem z medvědího česneku, sypané parmazánem

150g 180 Kč
4. CORDON BLEU : smažený řízek z kuřecích prsou plněný šunkou a sýrem gouda, máslovo - smetanová bramborová kaše, tatarská omáčka

150g 189 Kč

Čtrvtek 17.04.2025

Polévka
Slepičí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou

0.25l -
Čočková přesnídávková s uzeninou

0.25l -
Hlavní chod
1. TAGLIATELLE AGLIO OLIO : těstoviny tagliatelle s kousky česneku, chilli papričky a olivovým olejem, sypané drceným parmazánem, kuřecí prsní steak

150g 170 Kč
2. Pečené kuřecí stehno po myslivecku (s kousky anglické slaniny, žampiónů, řapíkatého celeru a bílého vína), dušená jasmínová rýže

250g 175 Kč
3. smažené řízečky z vepřové panenky, smetanovo - bramborová kaše, okurkový salát

150g 180 Kč
4. CAESAR CHICKEN STRIPS SALAD : mix listových salátů s klasickým dresingem z ančoviček, česnekem, parmazánem, citrónovou šťávou a worchestrovou omáčkou, křupavé kuřecí stripsy, kousky pizza chleba

150g 189 Kč

Pátek 18.04.2025

Polévka
Drůbeží vývar s masem. kořenovou zeleninou, a kapáním s medvědím česnekem

0.25l 55 Kč
Velikonoční gulášová polévka

0.25l 55 Kč
Hlavní chod
1.Pečené jarní kuřátko (stehno) na zelenině (jarní cibulka, mrkev, hrášek, kukuřice), staročeská velikonoční nádivka

250g 195 Kč
2.Smažený krůtí prsní řízek s bramborovým salátem s majonézou

150g 195 Kč
3.Vepřová panenská svíčková (sous-vide), hráškové pyré, zdobená rukolou a strouhaným parmazánem

150g 210 Kč
4.Hovězí rump steak z grilu na domácích pečených bramborech se zeleným chřestem, remuláda z medvědího česneku

150g 225 Kč