...

Týdenní menu

Pondělí 20.01.2025

Polévka
Domácí slepičí vývar s masem, karotkou, celerem, hladkolistou petrželkou a nudlemi

0.25l -
Květákový krém se smetanou a chlebovými krutóny

0.25l -
Hlavní chod
1. HOLANĎAN : smažený sekaný řízek z mletého vepřového masa s kousky sýra gouda, smetanovo - bramborová kaše, malý okurkový salát

150g 160 Kč
2. FISH AND CHIPS : smažený filet z tresky tmavé v tradičním těstíčku na mixu listových salátů s limetkovo - jogurtovým dipem a brusinkami, pizza chléb

150g 165 Kč
3. Steak z vepřové kotlety na francouzské omáčce z hrubozrnné hořčice, smažené bramborové hranolky

180g 170 Kč
4. Tradiční flekovský hovězí guláš na černém pivu, zdobený kolečky červené cibule, kynutý houskový knedlík

150g 175 Kč

Úterý 21.01.2025

Polévka
Domácí slepičí vývar s masem, karotkou, celerem, hladkolistou petrželkou a nudlemi

0.25l -
Staročeská hrstková polévka

0.25l -
Hlavní chod
1. RIZOTO Z KUŘECÍCH PRSOU : restované nudličky z kuřecích prsou, cibulky, hráškem, kousky karotky, žampiónů, sypané sýrem

350g 160 Kč
2. ASIJSKÝ WRAP S PEČENÝM TRHANÝM KACHNÍM MASEM : trhané pečené kachní stehno, nudličky ledového salátu, sweet chilli omáčkou, sójovou omáčkou, kousky jarní cibulky a avocádovým guacamole

350g 165 Kč
3. KLASIK TIP RADEGASTOVNY : pečená krkovička na cibulce, česneku a kmínu, Dobrovodské dušené kysané bílé zelí, domácí bramborové knedlíky, posypané restovanou cibulkou

150g 170 Kč
4. HODSLAVSKÁ ŘEZANKA : regionální recept dle šéfkuchaře pana Zahradníka - pomalu dušené nudličky z hovězí kýty, cibulky, kapie, česneku, žampiónů a rajčatového pyré, domácí bramborové placičky se sušenou majoránkou

150g 175 Kč

Středa 22.01.2025

Polévka
Domácí slepičí vývar s masem, karotkou, celerem, hladkolistou petrželkou a nudlemi

0.25l -
Dýňový krém se špetkou zázvoru a smetany, krutónky

0.25l -
Hlavní chod
1. SEDLČANSKÝ KUCMOCH : sedlčanský hermelín v domácím bramboráku s drceným kmínem, majoránkou a česnekem, Coleslaw - zelný salát s karotkou a zakysanou smetanou

350g 160 Kč
2. Krůtí játra dušená na červeném portském víně, cibulce a kouscích anglické slaniny, smažené bramborové hranolky

150g 165 Kč
3. Pečená vepřová panenská svíčková (filírovaná - krájená na plátky), na žampiónovo - smetanové omáčce, šťouchané brambory s restovanou cibulkou a pažitkou

150g 170 Kč
4. ZVĚŘINOVÝ TIP RADEGASTOVNY : konfitovaná kančí kýta na smetaně, citrón, šlehačka, brusinky, kynutý houskový knedlík

150g 175 Kč

Čtrvtek 23.01.2025

Polévka
Domácí slepičí vývar s masem, karotkou, celerem, hladkolistou petrželkou a nudlemi

0.25l -
Šumavská kulajda s houbami, koprem a smetanou

0.25l -
Hlavní chod
1. ŠUNKOFLEKY : tradiční recept - zapečené široké nudle s kousky uzeného vepřového masa, vejci a mléka, gratinované sýrem, sterilovaný kyselý okurek

350g 160 Kč
2. Pečené krůtí stehno horní ( vykoštěné, bez kůže ) na cibulce, dušený listový špenát, domácí bramborové knedlíky

150g 165 Kč
3. CORDON BLUE : smažený kuřecí prsní řízek, plněný šunkou a ovčím sýrem, máslovo - smetanová bramborová kaše

150g 170 Kč
4. TIP RADEGASTOVNY : španělský ptáček - závit z hovězí kýty, plněný kouskem uzené slaniny, uzeninou, kyselým sterilovaným okurkem, cibulkou, vařeným vejcem a špetkou plnotučné hořčice, dušená jasmínová rýže

150g 175 Kč

Pátek 24.01.2025

Polévka
Domácí slepičí vývar s masem, karotkou, celerem, hladkolistou petrželkou a nudlemi

0.25l -
Gulášovka s masem a bramborami

0.25g -
Hlavní chod
1. KOPROVKA : 2 ks vařeného vejce, smetanová omáčka se sterilovaným koprem, brambory tažené na páře

100g 160 Kč
2. ZVĚŘINOVÝ TIP RADEGASTOVNY : jelení ragů na červeném víně, kousky anglické slaniny a kořenové zelenině, domácí bramborové pečáky s tymiánem

150g 165 Kč
3. Pečené kachní stehno na cibulovém základu a kmínu, dušené červené zelí s karamelem, knedlíkový mix ( 2 kousky kynutého knedlíku a 2 kousky domácího bramborového knedlíku )

350g 175 Kč
4. WIENER SCHNITZEL : císařský smažený řízek z telecí kýty v trojobalu, smetanovou - bramborová kaše, kyselý sterilovaný okurek

150g 195 Kč