Týdenní menu
Pondělí 22.09.2025
Polévka | ||
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi | 0.3l | - |
Kuřecí krém s opečenou houskou | 0.3l | - |
Hlavní chod | ||
1.Srbské rizoto z kuřecího masa a čerstvé zeleniny, strouhaný sýr gouda, kyselý okurek | 250g | 165 Kč |
2.Segedínský guláš SPECIÁL (vepřová plec na poctivém cibulovo-paprikovém základu s kysaným zelím, zjemněné smetanou), domácí houskový knedlík | 150g | 175 Kč |
3.Pečená filírovaná vepřová panenská svíčková, gnocchi s grilovanou zeleninou, strouhaný parmazán | 150g | 180 Kč |
4.Znojemská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže s restovanou cibulkou | 150g | 190 Kč |
5.Pečené kachní stehno po staročesku na cibulce a kmínu, dušené bílé zelí, domácí houskový knedlík | 350g | 190 Kč |
Úterý 23.09.2025
Polévka | ||
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi | 0.3l | - |
Frankfurtská polévka s bramborem | 0.3l | - |
Hlavní chod | ||
1.Smažená králičí játra, domácí bramborový salát s majonézou | 150g | 170 Kč |
2.Pečený kuřecí řecký gyros, smažené hranolky, dip ze zakysané smetany a čerstvých bylinek | 150g | 175 Kč |
3.Konfitovaná vepřová krkovice na šalvěji a cibulce, dušené hlávkové červené zelí s jablky, domácí špekový knedlík | 150g | 180 Kč |
4.Hovězí zadní dušené na poctivém základu, smetanová koprová omáčka, vařený brambor (domácí houskový knedlík) | 150g | 190 Kč |
Středa 24.09.2025
Polévka | ||
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi | 0.3l | - |
Čočková polévka s uzeninou | 0.3l | - |
Hlavní chod | ||
1.Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušený listový špenát s česnekem, restovaná cibulka | 300g | 170 Kč |
2.Pečené krůtí stehno horní na slanině a čerstvém tymiánu, dušená jasmínová rýže, míchaný zeleninový salátek | 150g | 175 Kč |
3.SLEZSKÉ SMOTKY: pečené vepřové závitky z kotlety, česneku a kmínu, smažené hranolky, tatarská omáčka | 150g | 180 Kč |
4.TIP RADEGASTOVNY: Hubertův zvěřinový guláš z jelení kýty, domácí houskový knedlík | 150g | 190 Kč |
Čtrvtek 25.09.2025
Polévka | ||
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi | 0.3l | - |
Cuketový krém s chlebovými krutony | 0.3l | - |
Hlavní chod | ||
1.Pečené kuřecí stehno na másle a kmínu, dušená jasmínová rýže s cukrovou kukuřicí, okurkový salát | 240g | 170 Kč |
2.Řecký sýr Halloumi z grilu na mixu listových salátů s jogurtovým dresinkem, smažené krokety | 120g | 175 Kč |
3.Smažený Kyjevský řízek z vepřové kotlety, plněná bylinkovým máslem a čerstvými bylinkami, máslová bramborová kaše | 150g | 180 Kč |
4.Dublinské fish and chips: smažená treska tmavá v těstíčku podávaná na hráškovém pyré , steakové hranolky, citrónová majonéza | 200g | 185 Kč |
5.Babiččina jablková žemlovka s tvarohem , sypaná cukrem a přelitá máslem | 300g | 165 Kč |
Pátek 26.09.2025
Polévka | ||
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi | 0.3l | - |
Kulajda | 0.3l | - |
Hlavní chod | ||
1.Pečená jitrnice a jelítko, kysané Otické zelí, vařený brambor | 200g | 170 Kč |
2.Mexická tortilla: pšeničná placka plněná trhaným kuřecím mase, ledovým salátem, červenou fazolí, rajčetem a pikantním dipem | 300g | 175 Kč |
3.Steak z vepřové kotlety se sázeným vejcem na pepřové omáčce, smažené hranolky | 150g | 180 Kč |
4.Hovězí svíčková na smetaně, brusinky, šlehačka, citrón, domácí houskový knedlík | 150g | 190 Kč |